Bodor

Kumpulan bodor (garing), heureuy, & banyolan sunda, diposting ku nu gaduh blog (urang “Madasari-Bulben ayeuna dumuk di Legokjawa” Cimerak Ciamis:

1. AKIBAT TEU JUMA’AHAN

Aya hiji jajaka muslim nu teu Juma’ahan. Manéhna kalahka ka leuweung rék moro hayam leuweung. Keur keketeyepan dina jukut nu jarangkung jeung bala, ujug-ujug papaliwat jeung sakadang Maung nu keur saré. baca salengkepna

1. KARAKTER JELEMA NURUTKEUN HITUTNA

Bilih palay terang karakter jalmi nurutkeun –punten– hitutna klik didieu.

2. Heureuy “MAN ROBBUKA..?? (Dialog antara Tukang Gali Kubur jeung Malaikat)”

Aya hiji tukang gali kuburan keur ngagali kuburan. Kulantaran harita panas pisan, sanggeus rengse ngagali kuburan, si tukang gali kuburan ngiuhan di jero kuburan bari ditiungan ku daun cau. baca salengkepna

3. ANGKOT BANDUNG, TASIK, GARUT

Angkot Teu di Bandung teu diTasik, teu di Garut boa ketang di Batam mah beda…. eta kalakuan kenek angkot dimana wae lamun jojorowokan nawarkeun jurusan angkotna atawa nanyakeun nu erek turun atawa eureun ka panumpang sakapeungmah matak piambeukeun, pikabingungeun anu kakara tapi lamun geus apal mah sok hayang seuri, baca salengkepna.

10 comments on “Bodor

  1. HaHaHaHaHaHaHa ….. alus de … alus .. ngakak uing .. !!! De bisa chatting teu .. >?????

    tinu gaduh Blog: Mr. Emil karakter hitut nomer sabarahanya???? boa nomer 8. hahahahah……..

  2. Kang sanajan telat muka situsna, kuring resep jeung kataji pikeun hiburan, da kitu urang Sunda mah lin ? Ari jalma nu sok hitut bari lumpat nepi ka brat…bret…brot ciciren jalmi kumaha tah kang ? da saderek kuring kitu mun hitut teh

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s